Marmerstone

Marmerstone is vergelijkbaar met een grindvloer, de grind wordt enkel vervangen door marmerkorrels. De marmerkorrels hebben vooraf een behandeling ondergaan, waardoor de poreusiteit van het marmer wordt opgeheven en het bindmiddelgehalte volledig gebruikt wordt ter verlijming van het systeem.

Marmerstone vloeren zijn, net als grindvloeren, door het naadloze, stofvrije en multifunctionele karakter het type vloer dat uitermate geschikt is voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruik. Een marmerstone vloer is makkelijk in onderhoud, en kan op iedere vormvaste ondervloer gelegd worden. Geen onnodig hak en breekwerk, geen wekenlang oponthoud.

De belangrijkste eigenschappen van marmerstone zijn:

  • Onderhoudsarm
  • Uitstekend geschikt voor voor vloerverwarming
  • Zeer slijtvast
  • Naadloos
  • Brandveilig

Sealen marmerstone

Het sealen van de marmerstone is het opvullen van de poriën tussen de marmerkorrels. Dit geschiedt door gebruik van een hoogwaardige acrylaat pasta. Hierdoor ontstaat een vloeistof dichte marmerstone vloer welke verontreiniging en vloeistoffen tegen houdt. De marmerstone vloer is makkelijk schoon te houden en de levensduur van de vloer wordt hierdoor bevorderd.

Kwaliteit marmerstone

VVS vloeren is bekend om service en eerlijkheid. Er wordt altijd gewerkt met een epoxy-bindmiddel percentage van 8%. Uit eigen ervaring weten wij, dat dit nodig is om optimale kwaliteit en levensduur van uw marmerstone vloer te garanderen. Let op! Aan de buitenkant is dit niet zichtbaar. Er wordt door andere bedrijven ook met minder percentage epoxy-bindmiddel gewerkt. Goedkoop is duurkoop!

Prijzen marmerstone

De prijs van een marmerstone vloer is afhankelijk van diverse elementen zoals het aantal m2, de ondergrond, voor,- en nabehandelingen van de marmerstone. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

DIRECT ADVIES NODIG?

Neem contact op met
013 - 504 20 51

DIRECT OFFERTE NODIG?

offerte@grindvloeren.nl >>

CBW is de branche-organisatie voor wonenbranche ondernemers in het groot-, midden- en kleinbedrijf.