Marmerstone

Een marmerstone vloer is in wezen hetzelfde als een grindvloer. De grindsteentjes worden vervangen door marmersteentjes en geïmpregneerd met een hoogwaardige epoxyhars waardoor de zuigende werking van marmer verdwijnt en men een optimale kwaliteit krijgt wanneer deze wordt aangebracht op Uw vloer. Door zijn natuurlijke kleuren krijgt de vloer een unieke, chiquere uitstraling. Ook een marmerstone-tapijt kan worden voorzien van een seallaag zodat deze vloeistofdicht is afgewerkt.

Het sealen van de marmerstone is het opvullen van de poriën tussen de marmerkorrels. Dit geschiedt door gebruik van een hoogwaardige acrylaat pasta. Hierdoor ontstaat een vloeistof dichte marmerstone welke verontreiniging en vloeistoffen tegen houdt. De marmerstone is makkelijk schoon te houden en de levensduur van de marmerstone wordt hierdoor bevorderd. Dagelijks kunt U Uw siermarmerstone nat afnemen.

Kosten marmerstone

De marmerstoneen prijzen worden in grote lijnen per m2 berekend en zijn grotendeels afhankelijk van de ondergrond, het totaal vloeroppervlakte, plinten meegenomen in het geheel en de afwerkla(a)g(en).

Snel een prijsindicatie? Vul formulier offerte aanvragen in.

Marmerstone vloerverwarming

Een marmerstone is zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Epoxyhars zal bij temperaturen tot maximaal 60 graden Celsius geen nadeel ondervinden, terwijl de maximale temperatuur waarop een vloerverwarming systeem wordt afgesteld slechts 45 à 50 graden Celsius is.

Dankzij de poriën tussen de grindkorrels wordt de lucht die er doorheen gaat vrijwel onmiddellijk verwarmd. Met vloerverwarming onder een marmerstone creëert u dus in korte tijd de ideale temperatuur.

Onderhoud marmerstone

Een marmerstone is uiterst onderhoudsvriendelijk. Deze vloeren absorberen namelijk het vuil en stof, zodat het niet direct zichtbaar is maar toch vrij eenvoudig met een stofzuiger verwijderd kan worden. Hardnekkig vuil en gemorste vloeistoffen verwijdert u met handwarm water, een schuurborstel en een waterstofzuiger. Houd rekening bij het gebruik van reinigingsmiddelen dat deze niet agressief en vetarm zijn. Wij kunnen uit ervaring vertellen dat alleen met handwarm water al zeer goede reinigingsresultaten zijn te behalen.

Design, motief, band of logo

De marmerstone kan in verschillende kleuren gelegd worden, ook is het mogelijk om een logo aan te brengen in de vloer. Door te werken met verschillende kleuren en patronen door en naast elkaar, kunt u de vloer de uitstraling geven die u zelf wilt.

Traprenovatie

Het renoveren van uw trap is vaak een onbetaalbare klus… maar niet als u de trap voorziet van grind. De betaalbare oplossing voor uw trap. Of het om een open of dichte trap gaat. U trap wordt de “eyecather” van uw woning.