Over ons

Het ontstaan van VVS vloeren ligt inmiddels bijna vijfentwintig jaar in het verleden. Eigenaar Frans Vingerhoets begon zijn carrière in de kunststofvloeren bij Strizo in Tilburg en leerde daar de kneepjes van het vak. Na enkele omzwervingen bij andere vloerbedrijven vond hij het tijd voor een nieuwe stap.

In November 1999 schreef hij zich in als eenmanszaak en zo is VVS vloeren geboren. Na vele jaren in Hilvarenbeek te hebben gezeten met een magazijn en altijd de droom te hebben gehad om een eigen bedrijfspand te hebben was het dan eindelijk in de zomer van 2021 zover. Het pand aan Sprendlingenpark 3 in Oisterwijk werd aangekocht. Een droom werd verwezenlijkt een eigen showroom met daarin een mix van alle vloeren, - en wandafwerkingen die wij verkopen.

Naast Frans werkt ook Ingrid binnen VVS vloeren maar vooral achter de schermen.

Een fijne sfeer thuis, op het werk of op de zaak

Een mooie vloer of wand gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen brengt de sfeer die je voor ogen hebt. Ons team van experts adviseert je graag om, aan de hand van jouw wensen en behoeften, een optimaal goede keuze te maken. Verder komen wij vooraf altijd bij je langs om naar de ondergrond of wanden te kijken. Welke voorbehandelingen, - en/of nabehandelingen zijn nodig voor het beste resultaat.

Door onze jarenlange ervaring zien we elkaar graag in de showroom of komen we bij je langs en adviseren we jou dan ook graag.