T: 013 - 504 2051 | info@grindvloeren.nl

Troffelvloeren

Een troffelvloer is een industrieel vloersysteem, dat in staat is om een zeer hoge mechanische en chemische belastingen te weerstaan. In de volksmond worden dit soort vloeren vaak mortelvloer genoemd. Het M3 systeem dat VVS aanbiedt is opgebouwd uit verschillende korrelgroottes, zodat er een geheel ontstaat met zeer kleine poriën die vrij eenvoudig kunnen worden dichtgezet. Doordat de troffelvloer de uitgeoefende krachten kegelvormig naar onder verdeelt, is hij in staat krachten op te vangen tot 110 N/mm2.

Een troffelvloer is bijzonder geschikt voor bedrijfskeukens, fabrieksruimten waar veel gereden wordt met vorkliften, voertuigen met rupsbanden e.d. Ook op plaatsten waar zeer veel 'trafiek' is, zoals in gangen van supermarktketen, openbare gebouwen, bakkerijen, slagerijen en cafetaria's is een troffelvloer uitermate geschikt. De troffelvloer voldoet aan de HACCP norm.

De belangrijkste eigenschappen van een troffelvloer zijn:
  • Onderhoudsarm
  • Uitstekend geschikt voor voor vloerverwarming
  • Zeer slijtvast
  • Naadloos
  • Brandveilig

Door de industriele looks van de troffelvloer verkiezen particulieren tegenwoordig ook met regelmaat voor een troffelvloer in hun woonhuis. Een troffelvloer betonlook is aan te brengen in tal van kleuren. Waarbij altijd wel een kleur passend is in uw interieur. Door een matte afwerklaag creert u binnenshuis een stoer oersterke minimalistische uitstraling. 

De gemiddelde dikte van dee troffelvloer is 4-6 mm. Het voordeel van deze mortel is dat men van een hele dikke laagdikte naar 0 mm kan toe werken.

Witte troffelvloer
VVS troffelvloer in garage
slagerij vloer
Haccp vloer troffelvloer
Troffelvloer laten aanleggen
Troffelvloer industrieel
Grijze troffelvloer aangelegd door VVS Vloeren

Epoxy troffelvloer

Troffelvloeren zijn bestand tegen vele soorten chemicaliën. Doordat de troffelvloer makkelijk schoon te houden is heeft hij ook de voorkeur van keuringsdienst van waren.

Details als sanitaire plinten en afschot naar afvoeren en putten kunnen naadloos in de vloer worden aangebracht. De epoxy troffelvloer is er in verschillende uitvoeringen, variërend van puur industrieel tot uitermate decoratief. De vloer vindt hierdoor zijn toepassing in o.a. de voedingsmiddelen-, dranken- en chemische industrie, de metaalverwerking en natte ruimten als bedrijfskeukens en sanitaire ruimten.
Robuuste troffelvloer

Hoge slijtvastheid

Net als grindvloeren worden troffelvloeren door zijn esthetisch karakter in combinatie met de hoge slijtvastheid steeds meer toegepast als decoratieve vloerafwerking in o.a. woningen, winkels, kantoren, kantine, horecagelegenheden, kapsalons e.d.

Adres

Jan de Vriesstraat 12
5087 LP Diessen

Contact

T. 013 504 2051
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
grindvloeren.nl is onderdeel van vvsvloeren.nl

© grindvloeren.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites