Speciale vloeren

Grindvloeren worden op steeds meer plaatsen toegepast. Naast de traditionele toepassing van grindvloeren als vloerafwerking voor autoshowrooms worden er meer en meer grindvloeren toegepast op vloeren van kantoren, verzorgingscentra en ook in woningen.

Grindvloeren zijn naadloos aan te brengen. De mogelijkheden van kleur variaties, dessins en patronen geven architecten de speelruimte om het interieur een functionele en eigentijdse sfeer mee te geven, passend bij het gebouw of de product presentatie. Een vloerafwerking die snel en vakkundig, showroom- of kantoorbreed kan worden aangebracht door specialisten.

Logo's of figuren

Wat is er mooier dan in uw bedrijfpand of showroom uw bedrijflogo in de vloer te hebben liggen. Logo's in klein of groot, in één kleur of in vele kleuren. Wij zorgen voor een mooi resultaat.

Ook op de slaapkamer van uw kind(eren) zijn de favoriete Disney-figuren in te leggen. Al uw ideeën zijn mogelijk. Of het nu gaat om banen, cirkels, blokken een symbool. Wij realiseren het voor u in de vloer.

Als u zelf geen ideeën heeft, bedenkt onze binnenhuisarchitect die wel voor u.

DIRECT ADVIES NODIG?

Neem contact op met
013 - 504 20 51

DIRECT OFFERTE NODIG?

offerte@grindvloeren.nl >>

CBW is de branche-organisatie voor wonenbranche ondernemers in het groot-, midden- en kleinbedrijf.