T: 013 - 504 2051 | info@grindvloeren.nl
 • Grindvloer leggen
  Afspraak maken?
  Vul onderstaande velden in en wij bellen
  u zo spoedig mogelijk op!

  Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

  Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

 • Strakke grindvloer netjes afgewerkt

Grindvloeren

Grindvloeren, ook wel siergrind, steentapijt genoemd, zijn door zijn naadloze, stofvrije en multifunctionele karakter een type vloer dat uitermate geschikt voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruik. Een grindvloer leggen kan op iedere vormvaste ondervloer aangebracht worden. Voor het leggen van een grindvloer hoeft geen onnodig hak en breekwerk gedaan worden, vaak kan deze zo over de bestaande vloer gelegd worden. Dus geen wekenlang oponthoud of in de verbouwing zitten. Een grindvloer is makkelijk in onderhoud. 

De eisen die we stellen aan grindvloeren zijn niet meer dezelfde als vroeger. Degelijkheid en onderhoudsvriendelijk zijn nog steeds belangrijk, maar we willen meer... Speelse details en accenten staan hoog op ons verlanglijstje. Bij VVS bepaalt u uw eigen trend. Kleur, patroon, logo of huisstijl? Alles word op uw wensen afgestemd.

Een grindvloer in huis, een grindvloer in een winkel, een grindvloer op kantoor, een grindvloer in een showroom, of een grindvloer in een openbare gebouw. Een grindvloer is overal toepasbaar. 

De belangrijkste eigenschappen van een grindvloer zijn:

 • Onderhoudsarm
 • Uitstekend geschikt voor voor vloerverwarming
 • Zeer slijtvast
 • Naadloos
 • Brandveilig
 • 1001 kleuren grindvloer leverbaar

Grindvloer in woonkamer zorgt voor sfeer
Betonlook vloer in de keuken
Makkelijke oplossing trap renovatie met betonlook
Grindvloer met open structuur voor in een autogarage
Prachtige grindvloer in de showroom
Grindvloer in een grote open hal

Sealen grindvloer

Het sealen van de grindvloer is het opvullen van de poriën tussen de grindkorrels. Dit geschiedt door gebruik van een hoogwaardige acrylaat pasta. Hierdoor ontstaat een vloeistof dichte grindvloer welke verontreiniging en vloeistoffen tegen houdt. De grindvloer is makkelijk schoon te houden en de levensduur van de grindvloer wordt hierdoor bevorderd.
Grindvloer aangelegd door VVS Vloeren
Stijlvolle grindvloer in een wachtruimte

Marmerstone

Een marmerstone vloer, marmertapijt  is nagenoeg eenzelfde vloer als een grindvloer. Enkel zijn de korrels die hiervoor gebruikt worden van marmer. Een marmerstone vloer geeft een chique uiterlijk. De korrelgrootte van marmerstone is oplopend van 0-4 mm, tot 4-8 mm. De kleuren van een marmertapijt zijn zoals bij een grindvloer eindeloos. Ook is de marmestone vloer te sealen. Een marmertapijt voor buiten gebruik is niet aan te raden. Hier verwijzen we dan toch door naar een grindvloer outdoor voor buiten. 

Kwaliteit grindvloer

VVS vloeren is bekend om service en eerlijkheid. Er wordt altijd gewerkt met een epoxy-bindmiddel percentage van 8%. Uit eigen ervaring weten wij, dat dit nodig is om optimale kwaliteit en levensduur van uw grindvloer te garanderen. Let op! Aan de buitenkant is dit niet zichtbaar. Er wordt door andere bedrijven ook met minder percentage epoxy-bindmiddel gewerkt. Goedkoop is duurkoop!

Prijzen grindvloer

De prijs van een grindvloer is afhankelijk van diverse elementen zoals het aantal m2, de ondergrond, voor,- en nabehandelingen van de grindvloer. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.
Prijzen van een grindvloer
Grindvloer ambachtelijk aangebracht
Grindvloer met patroon

SPECIALE VLOEREN

Grindvloeren worden op steeds meer plaatsen toegepast. Naast de traditionele toepassing van grindvloeren als vloerafwerking voor autoshowrooms worden er meer en meer grindvloeren toegepast op vloeren van kantoren, verzorgingscentra en ook in woningen.

Grindvloeren zijn naadloos aan te brengen. De mogelijkheden van kleur variaties, dessins en patronen geven architecten de speelruimte om het interieur een functionele en eigentijdse sfeer mee te geven, passend bij het gebouw of de product presentatie. Een vloerafwerking die snel en vakkundig, showroom- of kantoorbreed kan worden aangebracht door specialisten.

LOGO'S OF FIGUREN

Wat is er mooier dan in uw bedrijfpand of showroom uw bedrijflogo in de vloer te hebben liggen. Logo's in klein of groot, in één kleur of in vele kleuren. Wij zorgen voor een mooi resultaat.

Ook op de slaapkamer van uw kind(eren) zijn de favoriete Disney-figuren in te leggen. Al uw ideeën zijn mogelijk. Of het nu gaat om banen, cirkels, blokken een symbool. Wij realiseren het voor u in de vloer.

Als u zelf geen ideeën heeft, bedenkt onze binnenhuisarchitect die wel voor u.

Siergrindvloer met logo

Adres

Jan de Vriesstraat 12
5087 LP Diessen

Contact

T. 013 504 2051
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
grindvloeren.nl is onderdeel van vvsvloeren.nl

© grindvloeren.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites